Το πρώτο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Νίκου Αμπλιανίτη (audio)

Το πρώτο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Νίκου Αμπλιανίτη (audio)
Μεγάλη συνέντευξη στο websports.gr και τους Μπετίνο Αλαχούζο και Παντελή Χατζηστυλιανό έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Ρηγανά Νίκος Αμπλιανίτης.

Ο επί μια πενταετία πρόεδρος της ομάδας του Ρηγανά μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν αυτά τα πέντε χρόνια που ήταν ο διοικητικός ηγέτης του Α.Ο. Ρηγανά. Ο Νίκος Αμπλιανίτης στάθηκε σε όσα έγιναν στην ομάδα και σε μεγάλο μέρος της συνέντευξης μίλησε για όσα έγιναν τη φετινή χρονιά.

Σε αυτό το πρώτο μέρος της συνέντευξης αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Α.Ο. Ρηγανά και όσα πέτυχε η ομάδα, στην επόμενη ημέρα του Συλλόγου και τις συζητήσεις που υπάρχουν, στη στήριξη από τον κόσμο και στα όσα έγιναν φέτος μέχρι την αποχώρηση του Βαλάντη Ζώη από την τεχνική ηγεσία. Δήλωσε πως από το ποδόσφαιρο πήρε χαρές λύπες και μαθήματα, μίλησε για τις ανακατατάξεις που υπήρχαν στον Α.Ο. Ρηγανά τη φετινή χρονιά, για τις μεταγραφές και για τις αλλαγές που υπήρξαν στην τεχνική ηγεσία. Χαρακτήρισε σκληρή και άδικη την αποχώρηση του Θόδωρου Μουχάνη, τον οποίο όπως είπε θεωρεί από τους πιο τίμιους ανθρώπους στο ποδόσφαιρο, αλλά τόνισε πως ήταν αναγκαία όταν έγινε, τόνισε πως δεν ταίριαξε με την ομάδα ο Θόδωρος Λαυράνος και μίλησε για την επιλογή του Βαλάντη Ζώη με τον οποίο υπήρξε καλή συνεργασία, αλλά στο τέλος ήρθε το "διαζύγιο". Στο τέλος υπήρξε αναφορά για το πως κατέληξε να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, καθώς δεν υπήρξε κάποιος προπονητής να αναλάβει και για το βάρος που ήταν για τον ίδιο το να έχει και τη θέση του προπονητή στο φινάλε της χρονιάς.

Ακούστε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Νίκου Αμπλιανίτη.

KOSMAS

25 seconds

  

Κορυφή