Μεταγραφή, ανανεώσεις και αποχωρήσεις στην Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς

Μεταγραφή, ανανεώσεις και αποχωρήσεις στην Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς.

Η ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του αμυντικού Βασίλη Λαουρδέκη, την ανανέωση της συνεργασίας με τους Κώστα Ρισβά και Κώστα Ντζουμάνη και τις αποχωρήσεις του Σταύρου Μάγαλου, του Θοδωρή Κατσώνη και του Παναγιώτη Ρουμπάτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Βασίλη Λαουρδέκη.
Ο Βασίλης έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στην ομάδα μας και μετά τα δύο χρόνια απουσίας τα οποία ήταν σε άλλο σύλλογο, επιστρέφει στην Α.Ε.Π. και τον καλωσορίζουμε ξανά ευχόμενοι υγεία και πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες.
Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και δύο ακόμη ανανεώσεις παικτών από το περσινό ρόστερ. Πρόκειται για τους Κώστα Ρισβά και Κώστα Ντζουμάνη, οι οποίοι θα βοηθήσουν και τη φετινή χρονιά την ομάδα μας.
Τέλος ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Σταύρο Μάγαλο, Θοδωρή Κατσώνη και Παναγιώτη Ρουμπάτη. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε καλύτερο στην προσωπική και ποδοσφαιρική τους ζωή."

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή