Δυνατό ξεκίνημα για τον ΠΑΣ Πυραμίς

Δυνατό ξεκίνημα για τον ΠΑΣ Πυραμίς
Με το εντυπωσιακό 6 - 0 επί της Δάφνης Μεγάλης Χώρας μπήκε στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας ο ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων.

Η ομάδα του Κώστα Χαρδαλιά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, έδειξε επιθετικές αρετές, ενώ ο τερματοφύλακας Κορομηλιάς την κράτησε αποκρούοντας δύο πέναλτι, το ένα μάλιστα με το σκορ στο 0 - 0.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά με τον Κουκουγιάννη να εκτελεί πέναλτι και τον Κορομηλιά να αποκρούει. Στο 16ο λεπτό ο Μάρκος Παπανίκος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πέτυχαν τρία τέρματα. Ο Μάρκος Παπανίκος στο 36΄ με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ο Ζαχαρίας Παπανίκος στο 42΄ με κεφαλιά έβαλε το τρίτο γκολ του ΠΑΣ Πυραμίς και δύο λεπτά αργότερα ο Μάρκος Παπανίκος με το τρίτο προσωπικό του γκολ με σουτ έκανε το 4 - 0.
Η Δάφνη έχασε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πέναλτι, με το Θανάση Νταλακούρα να εκτελεί και τον Κορομηλιά να αποκρούει ξανά. Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Φίλος που με τέρματα στο 60΄ με σουτ και στο 73΄ με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6 - 0. Ο ρυθμός έπεσε στο τελευταίο τέταρτο αν και δεν έλειψαν οι καλές στιγμές, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΗΝΙΩΝ (Κώστας Χαρδαλιάς): Κορομηλιάς, Παπαχαραλάμπους (75΄ Μάνθος), Μπιστιντζάνος Χ., Παππάς (75΄ Μπιστιντζάνος Α.), Παπανίκος Κ. (65΄ Σκούτας), Καβαλλάρης Κ., Παπανίκος Ζ., Χαρδαλιάς (63΄ Γιώτης), Παπανίκος Μ., Φίλος, Καβαλλάρης Ι.

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (Βασίλης Ιωάννου): Βασιλείου (46΄ Καϊπάνος Β.), Τασολάμπρος, Καλογεράκης, Γιόγιος (24΄ Καϊπάνος Γ.), Δημητρόπουλος, Μουλαρογιάννης, Μολώνης Δ. (80΄ Καρανταλής), Μεχάλλα (46΄ Νταλακούρας), Ντόνι (80΄ Φεγγούλης), Μολώνης Γ., Κουκουγιάννης.

KOSMAS

25 seconds

  

Κορυφή