Πρώτη νίκη για τον Α.Ο. Λυγιά

Πρώτη νίκη για τον Α.Ο. Λυγιά
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Α.Ο. Λυγιά επικρατώντας με 3 - 1 του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε στους 4 βαθμούς την ομάδα του Φώτη Δημητρόπουλου, ενώ στον 1 έμεινε ο Χρυσός Αστέρας που έχει αγώνα λιγότερο.
Ο Κώστας Κωνσταντίνου στο 17ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στο Λυγιά, όμως στο 35΄ ο Ρέθι ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους με το 1 - 1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο 59΄ ο Ζαρκαδούλας έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 67΄ ο Κουμάσης έπιασε κεφαλιά με τον Ασημακόπουλο να διώχνει με τα πόδια και να συγκρούεται με τον Αποστολόπουλο, που χτύπησε στον αυχένα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Το παιχνίδι διακόπηκε και ξεκίνησε περίπου 20 λεπτά αργότερα. Στο 87΄ ο Κωνσταντίνου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3 - 1 και σφράγισε τη νίκη του Λυγιά.
Η διοίκηση της ομάδας της Παντάνασσας ευχήθηκε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα στον Αποστολόπουλο.

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος (67΄ λ.τ. Τσιριμώκος), Βασιλόπουλος, Θωμόπουλος (89΄ Δεδότσης), Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας, Βαρελάς, Κατσάμπας, Δημητρόπουλος Ε. (56΄ Πασχάλης), Δημητρόπουλος Β., Κωνσταντίνου (87΄ Νικόπουλος).

ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ (Πάνος Ξανθόπουλος): Πριτσούλης, Κεφάλας, Λιόκαυτος, Ρέθι, Κουτσιαύτης, Καγιάντζας, Στριμμένος, Ντουμιτράσκου, Κουμάσης, Κωνσταντόπουλος (78΄ Νικολέτας), Τριανταφυλλόπουλος.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή