Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο. Ρηγανά

Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο. Ρηγανά
Στις νίκες επέστρεψε ο Α.Ο. Ρηγανά που επικράτησε με 2 - 1 της Παιανίας Μάστρου.

Η ομάδα του Σωτήρη Γιαννακόπουλου πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγώνες και παρέμεινε στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχαν δύο τέρματα με τον Αριστόπουλο στο 27΄ και το Βαγενά στο 43΄. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 54΄ με τέρμα που σημείωσε ο Κουμπαρούλης, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν στη συνέχεια, με την ομάδα του Ρηγανά να κρατάει το "τρίποντο".

Το φιλμ του αγώνα.

Πάσα του Αριστόπουλου στο Μπιτσικώκο που έκανε το κοντινό πλασέ, η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι σε κόρνερ.
20΄ Σουτ του Μικρόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καλλής.
27΄ Γκολ. Ατομική ενέργεια του Μπιτσικώκου που μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Αριστόπουλο, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
34΄ Σουτ του Αριστόπουλου απέκρουσε ο Καλλής.
43΄ Γκολ. Σέντρα του Μπιτσικώκου ο Μικρόπουλος με κεφαλιά πάσα δίνει στο Βαγενά, που με νέα κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.
44΄ Σουτ του Ράμα η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
46΄ Ο Μπιτσικώκος κάνει το σουτ και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
54΄ Γκολ. Ο Κουμπαρούλης με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Κοσμά μειώνοντας σε 2 - 1.
73΄ Εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα ο Καλλής έδιωξε και στην επαναφορά ο Ντίνος έκανε το σουτ και έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.
85΄ Σουτ του Αλτζερίνη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ (Σωτήρης Γιαννακόπουλος): Καραδήμας (46΄ Κοσμάς), Σαγάνας, Ντίνος, Παπασάββας, Νταλαπέρας, Βαγενάς (46΄ Καρύμπας), Αλτζερίνης, Τύμπας, Μπιτσικώκος (82΄ Τσιάρας), Ζαπαντιώτης (5΄ λ.τ. Αριστόπουλος (88΄ Παπαδομανωλάκης)), Μικρόπουλος.

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ (Γιάννης Κουτσοθόδωρος): Καλλής, Πλεξίδας, Μπάσα, Λουκάς, Καραμήτσος, Ράμα, Κονταρής, Κουτσοθόδωρος Α., Κουμπαρούλης, Φιλόπουλος, Κουτσοθόδωρος Σ.

KOSMAS

25 seconds

  

Κορυφή