Πρόκριση για τον Ηρακλή

Πρόκριση για τον Ηρακλή
Την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Ηρακλής Αστακού επικρατώντας στην έδρα του της Α.Ε. Ευηνοχωρίου με 1 - 0.

Η ομάδα του Γιάννη Λιάκα πήρε νωρίς το προβάδισμα, είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο τέρμα, ενώ στο φινάλε με σωστή διαχείριση κράτησε τη νίκη.
Ο Μπαλάφας με σουτ στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ στο 35΄ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Ο Άρης Αποστολάκης και ο Δημήτρης Μπαρμπαρούσης είχαν δύο καλές στιγμές και λίγο πριν το φινάλε όποτε χρειάστηκε ο Κατερινόπουλος αντέδρασε σωστά κρατώντας το μηδέν.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιάννης Λιάκας): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης, Ταφάνι, Κωνσταντίνου, Κοκώνης, Κοντοζήσης, Κατσιγιάννης (67΄ Παχής), Κοτρότσος (86΄ Κοντούρης), Μπαλάφας (75΄ Μαλιγιάννης), Αποστολάκης.

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Θανάσης Διαμαντόπουλος): Μπότας, Νασόπουλος (67΄ Αλμπάνης), Κοντομήτσος, Ταμπάκης (53΄ Γιερετσιάν), Κάκκος, Κοσμάς, Δημαράς, Χαλαζιάς, Κουτρομάνης, Γεωργίου (46΄ Καλαβριζιώτης), Φονταλής (86΄ Τριώτης).

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή