Πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη

Πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη
Την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Άρης Λεπενούς κερδίζοντας με 3 - 0 τον Αστέρα Καμαρούλας.

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις και η ομάδα του Πάνου Ασπρογιάννη εκμεταλλεύτηκε τις καλές της στιγμές φτάνοντας στη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 59ο λεπτό ο Στέλιος Θώδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 75΄ ο Ηλίας Κοκώνης με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 86΄ ο ίδιος παίκτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

10΄ Σουτ του Θώδη από το ύψος της περιοχής μπλοκάρει ο Παπαθανασόπουλος.
22΄ Σέντρα του Τρομπούκη από αριστερά ο Δήμος πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα κοντράρει πριν τη γραμμή και απομακρύνεται.
40΄ Γέμισμα του Μπάμπη Βαμβακά ο Κοκώνης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και κάνει το σουτ από πλάγια με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
47΄ Σουτ του Μήκα η μπάλα στην αγκαλιά του Καρατζένη.
59΄ Γκολ. Ο Γιώτης ανατρέπει τον Τσοπανά και ο Καραβασίλης δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στέλιος Θώδης και έκανε το 1 - 0.
75΄ Γκολ. Ο Νιτσάκης στην προσπάθεια να διώξει βρίσκει τη μπάλα με το χέρι και υποδεικνύεται πέναλτι. Ο Στέλιος Θώδης εκτελεί και ευστοχεί, αλλά δίνεται επανάληψη και στη δεύτερη εκτέλεση ο Κοκώνης ευστοχεί κάνοντας το 2 - 0.
86΄ Γκολ. Ο Κοκώνης από τη γωνία της περιοχής κάνει μονοκόμματο σουτ και διαμορφώνει το τελικό 3 - 0.

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ (Πάνος Ασπρογιάννης): Καρατζένης, Πριόβολος (81΄ Πετανίτης Ν.), Πετανίτης Χ. (79΄ Ρούσσος), Πιστιόλης, Σουροβέλης, Βαμβακάς Χ., Καρδαράς, Θώδης Σ. (90΄ Μουρτζιάπης), Κοκώνης (90΄ Μήλιος Ι.), Θώδης Π. (81΄ Μπέλος), Τσοπανάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Παπαθανασόπουλος, Πίτλιγγερ (52΄ Αριστόπουλος), Τρομπούκης, Παναγιωτόπουλος, Γιώτης, Νταλιάνης, Μήκας (69΄ Καπέλης), Σταθοχρηστόπουλος (69΄ Νιτσάκης), Δήμος, Σαμψώνας, Ταμπάκης.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή