"Κλείδωσε" για 16

"Κλείδωσε" για 16
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του websports.gr στα δύο κρίσιμα ζητήματα, που αφορούν την Α΄ και τη Γ΄ Κατηγορία έχουν "κλειδώσει" οι αποφάσεις.
Στην Α΄ Κατηγορία δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν 16 ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τη λήξη της προθεσμίας δικαίωμα να δηλώσουν στην κατηγορία θα έχουν ο Παναγρινιακός, η Δόξα Καινουρίου, η Α.Ε. Ευηνοχωρίου, ο Απόλλων Δοκιμίου, ο Ηρακλής Αστακού, ο Ατρόμητος Αντιρρίου, ο Όμηρος Νεοχωρίου, ο Εθνικός Γουριάς, ο Τρίκαρδος Κατοχής, ο Απόλλων Θέρμου 1957, ο Αστέρας Μεσολογγίου, ο Αράκυνθος Ματαράγκας, ο Άρης Αιτωλικού, ο Αστέρας Καμαρούλας, ο Νέος Αμφίλοχος και η Αναγέννηση Στάνου. Αν κάποια ομάδα δε δηλώσει συμμετοχή οι επιλαχούσες είναι κατά σειρά: η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, ο Α.Ο. Ρηγανά, η Α.Ε. Λεσινίου, ο Α.Ο. Πενταλόφου, ο Παναμβρακικός Μπούκας, ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας και ο ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων.
Στη Β΄ Κατηγορία μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων θα γίνουν οι Όμιλοι, ενώ θα διατηρηθεί η Γ΄ Κατηγορία, για την οποία οι πληροφορίες έλεγαν ότι μπορεί να καταργηθεί.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή