Ενημέρωση για το φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναιτωλικό

Ενημέρωση για το φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναιτωλικό
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημέρωσε για το τι θα ισχύσει στο φιλικό της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:30.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18.30 η ομάδα μας υποδέχεται στο γήπεδο Παναιτωλικού τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας.
Σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής ΓΓΑ, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τη νόσο COVID-19 όπως προβλέπονται στο Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο.
Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις σε περιορισμένο αριθμό, για επαγγελματίες δημοσιογράφους (μέλη Ενώσεων Συντακτών και ΠΣΑΤ), εκπροσώπους ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και επαγγελματίες φωτογράφους (μέλη ΕΦΕ). Επισημαίνεται ότι κάθε ΜΜΕ μπορεί να διαπιστεύσει έως ΕΝΑΝ δημοσιογράφο.
Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα πρέπει να αποστείλουν αίτημα για την έκδοση ονομαστικής διαπίστευσης ΕΝΟΣ συνεργάτη τους (με αναλυτικά στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, διεύθυνση κατοικίας, email, τηλέφωνο), έως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 13.00, ηλεκτρονικά στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα.
Όσοι διαπιστευτούν θα προσέλθουν την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο (θύρα δημοσιογράφων, επί της οδού Βλοχού, που θα είναι ανοικτή από τις 17.15 έως την έναρξη), έχοντας συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Δελτίο καταγραφής της ΓΓΑ για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση. Θα ακολουθεί θερμομέτρηση και παραλαβή της διαπίστευσης, με την προσκόμιση του αντίστοιχου αποδεικτικού στοιχείου ταυτοπροσωπίας.
Για όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και φωτογράφους, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο.
Στα δημοσιογραφικά θεωρεία εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων εργασίας. Δεν επιτρέπεται η μετακίνησή τους σε άλλους χώρους, παρά μόνο στη διαδρομή από την είσοδο του γηπέδου στα δημοσιογραφικά θεωρεία και μετά τη λήξη του αγώνα το αντίστροφο.
Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ενημερώνει επίσης ότι ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και ΔΕΝ θα γίνουν δηλώσεις στη μεικτή ζώνη. Οι χώροι αυτοί παραμένουν εκτός λειτουργίας και δεν επιτρέπεται η παραμονή κανενός.

KOSMAS

25 seconds

  

Κορυφή