Φιλική νίκη του Παναιτωλικού επί του Παναγρινιακού

Φιλική νίκη του Παναιτωλικού επί του Παναγρινιακού
Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής ο Παναιτωλικός κέρδισε με 1 - 0 τον Παναγρινιακού.

Ο Μάκης Χάβος είχε την ευκαιρία να δει παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Παναγρινιακό που έδειξε πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι και με σωστή τακτική κράτησε χαμηλά το σκορ.
Ο Βέργος και ο Μεντόσα είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με τον Παρδαλό να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με κεφαλιά του Σκόνδρα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μεντόσα. Ο Βέργος στο 38΄ έχασε τεράστια ευκαιρία στέλνοντας με κοντινή κεφαλιά τη μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ και το 1 - 0 παρέμεινε στο ημίχρονο. Στο 51΄ ο Παρδαλός έδιωξε εντυπωσιακά τη μπάλα σε κοντινό σουτ του Βέργου, ενώ σε παρόμοια φάση στο 75΄ ο Μπαλάφας έδιωξε σε σουτ του Ντουάρτε. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σε σουτ του Τρομπούκη στο 88΄ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και το 1 - 0 δεν άλλαξε.

Το φιλμ του αγώνα.

Λάθος στην άμυνα του Παναγρινιακού ο Βέργος βγαίνει απέναντι στον Παρδαλό, πλασάρει και διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
11΄ Σουτ του Μπελεβώνη απέκρουσε ο Παρδαλός.
12΄ Σέντρα του Σκόνδρα από αριστερά ο Μεντόσα κάνει το μονοκόμματο σουτ και ο Παρδαλός διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
21΄ Φάουλ του Μεντόσα έδιωξε ο Παρδαλός και στην επαναφορά ο Βέργος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.
29΄ Γκολ. Σουτ του Βέργου από αριστερά μέσα στην περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Παρδαλός. Το κόρνερ εκτελεί από αριστερά ο Μεντόσα και ο Σκόνδρας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.
32΄ Σουτ του Μπελεβώνη απέκρουσε ο Παρδαλός.
38΄ Σέντρα του Ντουάρτε από δεξιά ο Βέργος με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
50΄ Σουτ του Βέργου η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
51΄ Κόρνερ του Μεντόσα η μπάλα φτάνει στο Ντουάρτε που έκανε το σουτ από κοντά και έδιωξε εντυπωσιακά ο Παρδαλός.
52΄ Μακρινό σουτ του Ντουάρτε η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.
75΄ Εκτέλεση κόρνερ του Άλβαρες ο Μαλής πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στο Βέργο που έκανε το κοντινό σουτ και έδιωξε ο Μπαλάφας.
83΄ Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια η μπάλα έφυγε άουτ.
88΄ Πάσα του Βάντερσον στον Τρομπούκη που προσποιήθηκε, έκανε το σουτ που κόντραρε και με νέο σουτ ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας (46΄ Κνετ), Σκιαδάς, Βάντερσον, Σκόνδρας (82΄ Σοροβός), Ντουάρτε, Ταχάρ, Αρσούρα, Άλβαρες, Μπελεβώνης (82΄ Τρομπούκης), Μεντόσα (61΄ Μαλής), Βέργος.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός (69΄ Μπαλάφας), Καλοκαίρης, Νούλας Β. (46΄ Γκόλιας), Φραγκούλης Α., Παναγιωτόπουλος, Σαμψώνας (73΄ Πλιάτσικας), Νούλας Σ. (46΄ Ψηφής), Βασιλόγιαννης (85΄ λ.τ. Κοκώνης), Βασιλάρης (46΄ Κούσης), Ντούλιας (77΄ Αντωνόπουλος), Φραγκούλης Σ. (61΄ λ.τ. Καρτσακλής).

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή