Ξεκινάει τη Δευτέρα η Ακαδημία Άτλαντες Αγρινίου

Ξεκινάει τη Δευτέρα η Ακαδημία Άτλαντες Αγρινίου
Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις της Ακαδημίας "Άτλαντες Αγρινίου" στο αθλητικό κέντρο στο Δοκίμι Αγρινίου.

Η Ακαδημία απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 16 ετών και φέτος θα υπάρχει και συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα το τμήμα των Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Άτλαντες Αγρινίου σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2019 στο αθλητικό κέντρο Άτλαντες (Δοκίμι Αγρινίου) ξεκινάνε οι εγγραφές και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής. Επίσης, καθημερινά στα γραφεία των αθλητικών εγκαταστάσεων θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές τόσο των νέων αθλητών (ηλικίας από 5 – 16 ετών) αλλά και οι ανανεώσεις των παλιών αθλητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου μας (αγοριών & κοριτσιών).
Έχοντας ως βάση την πολυετή γνώση και εμπειρία μας και με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της ακαδημίας, φέτος προβήκαμε στην επιστημονική υποστήριξη και συνεργασία με τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο τόσο σε αθλητικό όσο και σε παιδαγωγικό επίπεδο.
Γιατί ο αθλητισμός – το παιδικό ποδόσφαιρο σαν ομαδικό άθλημα αγαπητοί γονείς, δεν είναι μόνο πάσα, σουτ και γκολ. Είναι συμπεριφορά, είναι τρόπος αγωγής, είναι σωστή διαπαιδαγώγηση, είναι παιδεία, είναι χαρά.
Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς, στον σχολικό και στον αθλητικό τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 6974906159, 2641029002 (Τσιμιδάκης Αντώνης – Υπεύθυνος Ακαδημιών).

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή