Στον πλανήτη των "ας ούμε"

Στον πλανήτη των "ας ούμε"
Αρκετή εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου μετά τη λήξη του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο και ακούω προσεκτικά κάθε κουβέντα που περνάει μέσα από τα μικρόφωνα. Διαβάζω επίσης τα σχόλια κάτω από το βίντεο, καθώς και τις δηλώσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου.
Στο "αφιλόξενο" Αγρίνιο την ώρα που μιλάει ο προπονητής της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" ακούγονται από μέσα κάποιες εκφράσεις. Και είναι:
"Μίλα μας τώρα και για τη διαιτησία κύριε Παράσχο"
"Πες μας για τη διαιτησία όπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ"
"Πες μας και για το VAR τώρα" και
"Ντροπή Παράσχο".
Στο ίδιο βίντεο ακούγονται οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί "καραγκιόζηδες", "νούμερα" και γίνεται και σχόλιο για το αν είναι χώρα αυτή που ζούμε.
Όμως οι εκφράσεις αυτές ανήκουν στον τεχνικό του Απόλλωνα και όχι σε κάποιον χουλιγκάνο.
Ο Γιώργος Παράσχος σε ένα γήπεδο όπου δεν τον έβρισαν και φυσικά αυτό ήταν το λογικό, μίλησε απαξιωτικά, προσέβαλε κόσμο και αντί να υπάρξει κατακραυγή για τα όσα είπε, τον προβάλλουν όλοι και σα λαϊκό ήρωα που ξεμπρόστιασε τους απαράδεκτους τύπους της εξέδρας.
Βέβαια ο συμπαθής κυρ Γιώργης ξέχασε να αναφερθεί στους συνεργάτες του οι οποίοι έβριζαν χυδαία τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην εξέδρα, καθώς και τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ του αγώνα. Εκτός αν νόμιζε ότι αυτό που έλεγαν οι άμεσοι συνεργάτες του ήταν όταν θα τελειώσει το ματς και με την ευκαιρία του lock down να πάνε σπίτι τους οι δημοσιογράφοι και να δράσουν για να γίνει και κανένας Έλληνας ακόμα, με τη διαδικασία που τους ανέφεραν.
Καλό θα είναι ο λαϊκός ήρωας με το μουστάκι να δείχνει την αποτυχημένη μαγκιά του και για άλλα περιστατικά, καθώς όλοι θυμούνται ότι μέτραγε πολύ τι θα πει μετά από περιστατικά όπου οι παράγοντες την ομάδας που ήταν, έκαναν καταγγελίες για περίεργες καταστάσεις στα αποδυτήρια.
Στη χώρα των "ας ούμε" δεχόμαστε να πάρουμε το ρόλο των καραγκιοζηδων... Μα σε μια φυσιολογική χώρα οι ρόλοι έχουν δοθεί με το πέρασμα των χρόνων και τους έχουν πάρει με το... μουστάκι τους.

KOSMAS

25 seconds

  

Κορυφή